keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluja

Suomesta ei oo ainakaan vielä toistaiseks (Stadiin asti en oo vielä päässy) tullu mitään shokkia... Muuta kuin että ihmiset on kilttejä ja hiljaisia. Jotenkin suomalaiset näyttää tosi kalpeilta ja heiveröisiltä (ja lättänaamaisilta) verrattuna... no, muunmaalaisiin. Ollaan me kai sit aika sisäsiittoisia.

Käytiin joulukirkossa tänään klo 7 ja oli ihanaa päästä taas luterilaiseen jumalanpalvelukseen, oli kauhee ikävä virsiä. Vaikka kirkko oli täynnä niin oli alusta loppuun hiljaista eikä mitään pälinää, tunnelma oli jotenkin tosi harras.

Sataa sataa ropisee ja aurinko tais alkaa laskea jo kolmen aikaan. Sateessa juokseminen on kyllä ihanaa joten eipä se haittaa. Saunassa tuli myös käytyä eilen pitkästä aikaa ja hypittyä ulkona uimapuvussa, jee. Oon varmaan jotenkin fyysinen ihminen kun mulle on tärkeetä esim. saada kuumuuden jälkeen äärimmäisen kylmä kokemus. Ja tunnen heti elimistössä jos alan lihoa tai laihtua. Jännän äärellä.

Ollaan mässätty ja pelattu (tai muut pelaa League of Legendsiä ja mä Tomb Raider III:ta) ja katottu pari leffaa. Ainakin Fight Club, joka ei ollut ehkä ihan niin tajunnanräjäyttävä kuin teininä, mutta hyvä ja vaikuttava leffa silti. Ja Edward Norton on edelleen håt. Katottiin myös Keisarin uudet kuviot, joka on hauska hyvän mielen elokuva.

Hei oon Anna 10 v. ja kirjoitan blogitekstiä samalla mentaliteetilla kuin sydän- ja kissakuvioista päiväkirjaa. Tänään heräsin ja menin kouluun ja oli tyhmää ja oli kivaa ja sit syötiin ja sit mentiin nukkumaan. Älkää silti kaikotko ihan vielä, mystiset lukijat (?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti